... Inteligencja niektórych uzytkowników PC mmnie powala... Ich mentalność jak widać nie ogranicza sie do niczego oprócz........ W dzisiejszych czasach takich coraz więcej...
LOL
jaka ludzkosc jest nikomu tutaj tlumaczy nie trzeba i nie uwazam wcale ze w tym momencie generalizuje, ale dosc o pierdolach lepiej niech mi ktos powie co to za ptak bo ja na 100% to wiem tyle ze nie wiem nic...
Pare dni temu na nasz ośrodek przyszła grupka zwiedzających,i być może nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie komentarz pewnej pani odnośnie myszołowów-"O takie widziałam w telewizji,podobno porywają kury..." ech...westchnąłem komenta ża chyba nie trzeba
pus.-3-a nie powiniennes,czsami Pani wytlumaczyć że to nie tak,Pani w gronie znajomych powie że widziala w ośrodku ptaka co kury porywa-bo pustul sobie westchnol. PZ kol.
Tak wytłumaczyłem to ale westchnąć nie sposów bo znowu okazuje się,że każdy drapol to jastrząb i ,że to zło wcielone i taka postawa ludzi trochę mnie irytuje
U mnie w szkole tuz pod dachem gniazdo maja pustuły. Jedna kręciła sie koło onka i pani od polskiego yu cytuje " Patrzcie jaki dziwny gołab"... Potem zapytała sie czemu sie śmieje... Musiałe wszystkim wyjaśnić co to za ptak i wszyscy wielce zdziwieni że taki drapol gnieżdzi sie w budynku i tu po RAZ kolejny musiałem im wyjaśńić ze czesto pustulki gniezdza sie w starych budykach itp Przynajmniej nam polski minab bezstresowo.......