Witam.Z powodu czasowego zamkniecia fermy niosek na Litwie potrzebuje jakiegos kontaktu fermy niosek z polski.Moze tak sie okazac ze jakis czas nie bede mogl zakupic kurczakow na litwie i bede musial wyjechac do polski po pokarm dla moich ptakow.Bede wdzieczny jezeli ktos poda mi kordynaty jakiejs fermy z okolic Suwalek lub Augustowa.Idealnie byloby zeby na fermie mieli dosc duzo kogucikow,kupuje zawsze po 2-3 tysiace.
Dziekuje.
ferma niosek w poblizu Suwalek
JA ci nie pomogę bo to drugi koniec Polski, ale ty KUPUJESZ kurczaki... U mnie to wygladało tak: dobra bajerka, jakaś dobra kawa dla kierownictwa i mam zawsze kuraki na telefon. Dzwonię dnień przed wylęgiem żeby odłożyli i po sprawie... Jak mnie widzą to pierwsze słowo jakie pada to: przyjechał ten od sokołów:P Poproboj zabajerowaćobsługęjakieśwylęgarni to napewno ulegną... Poszukaj w necie, ja wpisałem wojewodztwo i pojawiło siękilka takowych wylęgarni...
pozdrawiam
pozdrawiam
Ja tu na litwie kupuje za symboliczna cece za 1000-2000 kurczakow place 100 zlotych,no bywa ze pieniadze nie zawsze biora to kupuje jakas drozsza butelke alkoholu.Ja juz szukalem w internecie lecz nic nie moge znalezc w strone Suwalek lub Augustowaskora pisze:JA ci nie pomogę bo to drugi koniec Polski, ale ty KUPUJESZ kurczaki... U mnie to wygladało tak: dobra bajerka, jakaś dobra kawa dla kierownictwa i mam zawsze kuraki na telefon. Dzwonię dnień przed wylęgiem żeby odłożyli i po sprawie... Jak mnie widzą to pierwsze słowo jakie pada to: przyjechał ten od sokołów:P Poproboj zabajerowaćobsługęjakieśwylęgarni to napewno ulegną... Poszukaj w necie, ja wpisałem wojewodztwo i pojawiło siękilka takowych wylęgarni...
pozdrawiam