Hm-zobaczyc ptaka w akcji o tej porze nie za bardzo ,raczej ciekawi mie czy Wiesz dlaczego?Jesli jestes zainteresowany co porabiaja ptaki drapierzne w tym czasie,i bardzo Ci zalezy na terminowaniu ,to najodpowiedniejszy moment aby zaczac ,a akcja jak Ty to okreslasz to rutyna ze tak powiem .Zapodaj cos odpowiedniego do tego posta,to nie obiecuje ,i nie jestem pewien czy osoba której szukasz jeszcze mieszka w twoich okolicach. Pz kolegow.
Hm-zobaczyc ptaka w akcji o tej porze nie za bardzo ,raczej ciekawi mie czy Wiesz dlaczego?Jesli jestes zainteresowany co porabiaja ptaki drapierzne w tym czasie,i bardzo Ci zalezy na terminowaniu ,to najodpowiedniejszy moment aby zaczac ,a akcja jak Ty to okreslasz to rutyna ze tak powiem .Zapodaj cos odpowiedniego do tego posta,to nie obiecuje ,i nie jestem pewien czy osoba której szukasz jeszcze mieszka w twoich okolicach. Pz kolegow.
Fable15 pisze:Wiem ponieważ nie ma sezonu łowczego.
Ojj chyba jestes w błędzie, zawsze mozna pojsc na pole i tylko polatac z podopiecznym, chociaz nie pokaze sie w pełni mozliwosci ptaków. Tu akurat chodzi o coś innego...
A tak wogóle to znalezłem kolesie który posiada jastrzębia i jest sokolnikiem dokładnie pracuje na lotnisku w Olsztynie poznałem go przez mojego sąsiada który jest myśliwym.
z tego co mi wiadomo to w Olsztynie jest tylko lotnisko aeroklubowe i nie ma tam na etacie sokolnika, w Szymanach kolo Szczytna też sokolnik nie pracuje
ZaP
Ojj chyba jestes w błędzie, zawsze mozna pojsc na pole i tylko polatac z podopiecznym, chociaz nie pokaze sie w pełni mozliwosci ptaków. Tu akurat chodzi o coś innego...
Kolego jeśli mogę tak do ciebie mówić Jastrząb nie powiedziałeś mi czy dobrze odpowiedziałem.
TE-jak tak bedziesz napieral na każdego ,kto Ci coś chce troche podpowiedziec to wątpie byś na terminy sie zalapal ,a jastrzab to fajny ptak,wiec...PZ.kolegów.