Pilnie poszukuję orlego pióra |
Autor |
Wiadomość |
Furman
pisklę
|
Wysłany: Nie Lut 24, 2013 1:18 pm Pilnie poszukuję orlego pióra
|
|
|
Witam wszystkich.Jak w temacie... !!!!!!PILNIE!!!!!!Poszukuję orlego pióra do rekonstrukcji zbójnickiego stroju.Od 30 do 50cm.I tu uprzedzam wszystkich którzy będą się rozpisywać na tematy prawne,znam zasady i ograniczenia jak i też paragrafy z tym związane!Więc proszę o nie rozpisywanie się na tematy prawne,a konkretne oferty...Jesteście ostatnią deską ratunku. |
|
|
|
 |
irek
młodszy sokolnik
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Paź 2005 Posty: 370 Skąd: irlandia
|
Wysłany: Nie Lut 24, 2013 2:53 pm
|
|
|
Możesz użyć z bociana lub innego dużego ptaka, nie sądzę żeby ktoś się chciał dzielić takim piórkiem. Spróbuj w zoo popytać. |
_________________ " Mężny ptak Jastrząb kiedy się unosi, nie rad Kto Go ma o zwierzynę prosić" Mateusz Cygański |
|
|
|
 |
ZaP
sokolnik www.drapole.pl
Pomógł: 3 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2005 Posty: 832 Skąd: Ostrów Mazowiecka
|
Wysłany: Nie Lut 24, 2013 3:54 pm
|
|
|
mam orły nawet 2.. ale ten CITES... ograniczenia... ) |
_________________ --
ZaP |
|
|
|
 |
Furman
pisklę
|
Wysłany: Nie Lut 24, 2013 3:58 pm
|
|
|
ZaP napisał/a: | mam orły nawet 2.. ale ten CITES... ograniczenia... ) |
Tak są ograniczenia...Możemy się umówić że Ty mi te pióro podarujesz, i ograniczenia się kończą...dalej możemy na artprofi@wp.pl?
Zależy mi na czasie... |
|
|
|
 |
Furman
pisklę
|
Wysłany: Nie Lut 24, 2013 4:08 pm
|
|
|
irek napisał/a: | Możesz użyć z bociana lub innego dużego ptaka, nie sądzę żeby ktoś się chciał dzielić takim piórkiem. Spróbuj w zoo popytać. |
nie sądzę żebym mógł użyć innego niż orlego piórka...Chodzi o autentyczność... |
|
|
|
 |
2304
pisklę
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 6:43 pm
|
|
|
ZaP napisał/a: | mam orły nawet 2.. ale ten CITES... ograniczenia... ) |
Chwalisz się czy chcesz pomóc? Twoje wpisy na tym forum są naprawdę bezużyteczne i nie wnoszą niczego...
Powodzenia w dalszym wciskaniu ludziom kitu i realizacji zabawnych filmików na youtube.... |
|
|
|
 |
irek
młodszy sokolnik
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 7:17 pm
|
|
|
2304 napisał/a: | ZaP napisał/a: | mam orły nawet 2.. ale ten CITES... ograniczenia... ) |
Chwalisz się czy chcesz pomóc? Twoje wpisy na tym forum są naprawdę bezużyteczne i nie wnoszą niczego...
Powodzenia w dalszym wciskaniu ludziom kitu i realizacji zabawnych filmików na youtube.... |
dobre |
_________________ " Mężny ptak Jastrząb kiedy się unosi, nie rad Kto Go ma o zwierzynę prosić" Mateusz Cygański |
|
|
|
 |
wiktor
żółtodziób
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 8:26 pm
|
|
|
Ej no spokój ZaP napisał ze ma ale jest problem z citesami wiec dogadajcie sie tu nie chodzi o przechwalanie sie ... Pozatym forum nie służy do tego |
|
|
|
 |
irek
młodszy sokolnik
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 8:32 pm
|
|
|
wiktor napisał/a: | Ej no spokój ZaP napisał ze ma ale jest problem z citesami wiec dogadajcie sie tu nie chodzi o przechwalanie sie ... Pozatym forum nie służy do tego |
oj kolego, naiwny jesteś |
|
|
|
 |
wiktor
żółtodziób
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 8:42 pm
|
|
|
Nie chodzi o to ale po co każdy na tym forum jest dla każdego tak nie miły nie dziwie sie ze sokolnictwo Polsce sie tak rozwija a nie inaczej tutaj to każdy byle pokazać ze jest sie lepszym |
|
|
|
 |
wiktor
żółtodziób
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 8:44 pm
|
|
|
Jak ktoś nie chce dać to i tak nie da ... |
|
|
|
 |
Furman
pisklę
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 9:02 pm
|
|
|
Panowie jeśli chcecie się dogadywać czy ZaP sie przechwala czy nie,załóżcie sobie osobny wątek
ZaP chciał pomóc bo kontaktowaliśmy się na priv,i nie przechwalał się a widzę że kolega Irek ma jakieś uprzedzenia.
Jak dzieci,normalnie dzieci... |
|
|
|
 |
irek
młodszy sokolnik
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 9:25 pm
|
|
|
Furman napisał/a: | kolega Irek ma jakieś uprzedzenia.
... |
Jakbyś tu był dłużej to wiedziałbyś jakie, choć ostatnio Zap nie grzeszy za wiele, |
|
|
|
 |
Wilq
stażysta Marcin

|
|
|
|
 |
Pudlak Waldemar
sokolnik Drapole

Pomógł: 8 razy Wiek: 56 Dołączył: 01 Mar 2010 Posty: 1292 Skąd: Racibórz
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 11:17 pm
|
|
|
Marcin -to nie jest ani kolekcjonerstwo ,ani tym bardziej ,,nowy '' nabytek ......
Orły - Piotr ma od dawna i nie dla ,,zabawy ''.
Każdy w jakiś sposób informuje co mu w wolierze siedzi i to nic dziwnego -dziwna jest ,,alergiczna reakcja ''
,,kolegi '' Irka na jaką kolwiek wypowiedź Piotra /ZaPa / czy Michała / JoHn DuMbaR/ po prostu Irek jest sfrustrowany ich obecnością na ,,świecie '' |
_________________ Ptaki są moją pasją - sokolnictwo to ukoronowanie tej pasji!!!! |
|
|
|
 |
|