Ptak na początek
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
A to co za herezje ?amber12 pisze:
5. Rób dalej co chcesz jak Ci się spodoba i nic Ci nie obrzydnie
6. Nie pytaj się już więcej o ceny, bo choć ptaki kosztują jakąś określoną kwotę to utrzymanie i akcesoria z biegiem lat przewyższają jego cenę.
Tak to prowadził ślepy głuchego .......
Weźcie się obaj za czytanie forum to może mniej bzdur będziecie wypisywać .
Ps .Przepraszam ale zaczynam tracić cierpliwość do dzieci .......
tak dla jasności o układaniu sów w języku polskim jest jeden rozdział w jednej książce - jakiej to już pisałem. Jakież to książki w pdfie przeczytałeś które by ci powiedziały jak się zajmować sową bo jak mi wyskoczysz z atlasami to chyba osobiście ci ostrzeżenie władujesiku2560 pisze:Dziękuję amber12. Szukam książek o sowach w sklepiku i w internecie i staram się czytać coraz więcej książek dostępnych w PDF-ie. Staram się teraz zapisać się na ten kurs i zobaczyć jak to wygląda na żywo.
- kuba08111994
- młodszy sokolnik
siku2560 pisze:O zajmowaniu się nie czytałem jeszcze, ale czytam o chorobie i ogólnej budowie puchacza i różne informacje o nim.
Widzisz tego ,,pomarańczowego" powyżej ? - jego lepiej nie denerwować, bo nie dość że kawał chłopa to jeszcze potentat na sowim rynku nie zmarnuj swojej szansy
a pozatym to półrocze sie zbliża, do książek ! a nie głupoty na forum wypisujesz