Filmy z youtube
Witam
Napiszę tak :
proszę policzyć ilu jest użytkowników na tym forum a ilu z tych użytkowników jest sokolnikami ale takimi co mają kwita i mogą polować ze swoim ptakiem.
A teraz proszę policzyć użytkowników na każdym innym forum zagranicznym dot. sokolnictwa i ilu z tych użytkowników jest sokolnikami.Już nie chcę pisać o forach np.Angielskich
wynik jest przerażający ciekawe tylko dlaczego?(hahahahaha)
pozdrawiam
Napiszę tak :
proszę policzyć ilu jest użytkowników na tym forum a ilu z tych użytkowników jest sokolnikami ale takimi co mają kwita i mogą polować ze swoim ptakiem.
A teraz proszę policzyć użytkowników na każdym innym forum zagranicznym dot. sokolnictwa i ilu z tych użytkowników jest sokolnikami.Już nie chcę pisać o forach np.Angielskich
wynik jest przerażający ciekawe tylko dlaczego?(hahahahaha)
pozdrawiam
trzeba wiedzieć co liczyć aby policzyć 
ale nawet jeśli byśmy policzyli wszystkich wyszły by dane itp
to co by to dało i zmieniło ?
strasznie dziwne te twoje posty
można organizować wiele takich imprez w Polsce tylko się tego nie robi
nie wiem jak by to było np z trialsami z podpuszczanymi gołębiami
ale pewnie coś ciekawego w Polsce oprócz latawców można by wymyślić
ale nawet jeśli byśmy policzyli wszystkich wyszły by dane itp
to co by to dało i zmieniło ?
strasznie dziwne te twoje posty
można organizować wiele takich imprez w Polsce tylko się tego nie robi
nie wiem jak by to było np z trialsami z podpuszczanymi gołębiami
ale pewnie coś ciekawego w Polsce oprócz latawców można by wymyślić
Witam
Nie dziwne tylko prawdziwe są moje posty z podpuszczonymi gołębiami i innymi ptakami by nie wyszło bo tego robić nie wolno a co do liczby sokolników na forum to dane też by były takie ,że np.w Czechach albo Anglii prawie każdy kto ma drapola jest sokolnikiem i z nim poluje bo tam nikt sam bez powodu się nie ogranicza-chyba nie ma nic dziwnego w tym poście
pozdrawiam
Nie dziwne tylko prawdziwe są moje posty z podpuszczonymi gołębiami i innymi ptakami by nie wyszło bo tego robić nie wolno a co do liczby sokolników na forum to dane też by były takie ,że np.w Czechach albo Anglii prawie każdy kto ma drapola jest sokolnikiem i z nim poluje bo tam nikt sam bez powodu się nie ogranicza-chyba nie ma nic dziwnego w tym poście
pozdrawiam
-
adrianeklas
- sympatyk
Ośrodek rehabilitacji
Oglądajmy tv "Trfam"
http://platforma10.instytut.com.pl/prze ... 6a3ebcf867[/list]
http://platforma10.instytut.com.pl/prze ... 6a3ebcf867[/list]
z tym to sie nie zgodze. W kontekście prawnym posiadania ptaka drapieżnego mamy prawie takie same regulacje jak np w Wielkiej Brytanii (u nas jedynie dodatkowo ptaka zgłasza sie w starostwie). Natomiast co do polowania to w zasadzie zbliżone zasady do Niemiec plus formalnosc w postaci napisania wniosku do MŚ ale temat jest nie o tym i filmy z YT tu maja byc wiec prosze nie kontynuowac tego watku czy latwiej czy trudniejmirek1 pisze:Witam
mirek zlituj się chodzi mi o to ,że w innym kraju łatwiej i szybciej zostać sokolnikiem chyba już prościej się nie da napisać!
Jak już tego nie zrozumiesz to przykro mi bardzo
pozdrawiam
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
http://www.youtube.com/watch?v=FAKqvCZ_tcA
trening mojej siedmioletniej samicy gyr saker. Jeszcze nie w pełnej formie bo przez brak czasu wyciagnieta dopiero około półtora tyg, temu. Przepraszam z góry za przekleństwo w tle które wymskneło sie mojemu koledze "niesokolnikowi". Poniosły go emocje
trening mojej siedmioletniej samicy gyr saker. Jeszcze nie w pełnej formie bo przez brak czasu wyciagnieta dopiero około półtora tyg, temu. Przepraszam z góry za przekleństwo w tle które wymskneło sie mojemu koledze "niesokolnikowi". Poniosły go emocje
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
- Paweł Buchowski
- żółtodziób