HUMOR:-)
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
Pewni hodowcy golębi od pewnego czasu sprzeczali sie ,kto posiada szybsze.Dowiedzieli sie,ze gdzies mieszka osoba zajmujaca sie takimi sporami,umówili sie na dany dzien,i przystapiono do zawodow .
-sedża panowie przygotujcie po jednym goląbku ,a ja zaraz wracam.
żwawo ruszyl do swego samochodu ,wyciaga tandem sokolów,puszcza ptaki i powraca do zawodników.
-dobra na moj sygnal wypuszczac golebie start,goląbki ruszyly znikajac w oddali
-sedzia weżmy lornetki to lepiej bedze widac
-zniecierpliwieni hodowcy wzieli lornetki i wypatruja,nagle jeden krzyczy sokól,sokól,goni nasze golabki
-sedza a żeczywiscie
-hodowca co teraz,to mój najlepszy goląbek
-sedża wyciaga telemetrie i mówi ,wy tu poczekajcie a ja sie rozejże czyj tem sokól,wsiadl w samochód i pojechal
-zniecierpliwieni hodowcy naszli go jak pakuje ptaki do samochodu-a ty skur...
- sedża no co komus uciekly trzeba je oddac,ale nic sie nie martwcie zobaczcie na icch wola byly nakarmione
-hodowcy odetchneli z ulga
-sedża panowie przy okazji widzialem który golabek jest wolniejszy ten bialy ,a ten drógi zniknol mi z oczu za tamtymi krzakami.
-sedża panowie przygotujcie po jednym goląbku ,a ja zaraz wracam.
żwawo ruszyl do swego samochodu ,wyciaga tandem sokolów,puszcza ptaki i powraca do zawodników.
-dobra na moj sygnal wypuszczac golebie start,goląbki ruszyly znikajac w oddali
-sedzia weżmy lornetki to lepiej bedze widac
-zniecierpliwieni hodowcy wzieli lornetki i wypatruja,nagle jeden krzyczy sokól,sokól,goni nasze golabki
-sedza a żeczywiscie
-hodowca co teraz,to mój najlepszy goląbek
-sedża wyciaga telemetrie i mówi ,wy tu poczekajcie a ja sie rozejże czyj tem sokól,wsiadl w samochód i pojechal
-zniecierpliwieni hodowcy naszli go jak pakuje ptaki do samochodu-a ty skur...
- sedża no co komus uciekly trzeba je oddac,ale nic sie nie martwcie zobaczcie na icch wola byly nakarmione
-hodowcy odetchneli z ulga
-sedża panowie przy okazji widzialem który golabek jest wolniejszy ten bialy ,a ten drógi zniknol mi z oczu za tamtymi krzakami.
Przeglądając forum motoryzacyjne zauważyłem ciekawy podpis pod postem użytkownika:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Gdyby kilkoro forumowiczów miało taki podpis pod swoimi postami, to byłoby mniej zgrzytów na forum.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Gdyby kilkoro forumowiczów miało taki podpis pod swoimi postami, to byłoby mniej zgrzytów na forum.
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
Cos z gatunku ''czarny humor'' http://www.snotr.com/video/2343
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik