QUO VADIS
- Raven_Corvus
- sokolnik
Cos ode mnie, przede wszystkim najpierw do Andrzejka, milo by bylo bez imiennych zaczepek, starczy waśni i roztrzasania wszystkiego. Popieam to co napisal Valdi i Pan Nowogrdzki, z tym ze jak zauwarzyl Valdi Swiat sie zmienia, a czy sie chce czy nie trzeba z nim nadazyc. Co do przykladu UK to srednio dobry z lektury wiem jak to wyglada, moze inaczej ale tam mozna isc do zoologicznego i kupic sobie przykladowo Harissa, o zgrozo :O, to tak poza tematem.
ps. jak juz powtarzalem kilka razy: laczmy, a nie dzielmy!
ps. jak juz powtarzalem kilka razy: laczmy, a nie dzielmy!
- Raven_Corvus
- sokolnik
- Raven_Corvus
- sokolnik
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
Późno, spać nie chodzicie?
Heniu też nocami przy kompie.
Cały czas główkuję, jak zrobić, żeby połączyć sprawy. Tak czy inaczej zaproszę Was do Tucholi, ale muszę przemyśleć sprawy organizacyjne. Kwestie prawne napewno trzeba ruszyć i tu Adam ma pewnie wiedzę z nas najszerszą. Czasami to nie brak przepisu, tylko dobrej woli urzędników, ale jest nadzieja, przecież mówicie,że świat się zmienia.
Heniu też nocami przy kompie.
Cały czas główkuję, jak zrobić, żeby połączyć sprawy. Tak czy inaczej zaproszę Was do Tucholi, ale muszę przemyśleć sprawy organizacyjne. Kwestie prawne napewno trzeba ruszyć i tu Adam ma pewnie wiedzę z nas najszerszą. Czasami to nie brak przepisu, tylko dobrej woli urzędników, ale jest nadzieja, przecież mówicie,że świat się zmienia.
........Nie schodż nigdy orle na zacnośći , nie schodz na sile ni na smiałosci, i teraz za Króla tego Stefana/w rozum i w dzielność wielkiego . Którego by Bóg jeszcze długo chował,nieprzyjaciel twój nizby NAS NIE POKONAŁ.............................................................i miało byc tak fajniepozdrawiam chwal ćwik
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
Czytałem ze trzy razy i mam chyba pomroczność jasną-nic nie kumam. Kazach , napisz jaśniej o co Ci biega
?
Tak by napisał ktoś z "Młodych jastrzębi"
Nie za głęboka paralela?
A ja zapytam wprost-co masz na myśli ,Kolego?
M
Tak by napisał ktoś z "Młodych jastrzębi"
Nie za głęboka paralela?
A ja zapytam wprost-co masz na myśli ,Kolego?
M
Ostatnio zmieniony ndz lis 18, 2007 9:41 pm przez Nowogrodzki, łącznie zmieniany 2 razy.
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
To źródło cytatu już znamy a teraz może do rzeczy. W tym poście nie chodzi o spory a o przyszłość. W Busku próbowałem to powiedzieć też, ale nie wszyscy mieli ochotę słuchać. Jest czas na gadanie i czas na działanie. Moja propozycja już padła-spotkanie w Tucholi. Czas i formę podam później, po wstępnych pracach organizacyjnych.
Jeśli macie jakąś propozycję lub pomysł na przyszłość to słuchamy.
Bardzo proszę, tylko trochę jaśniej, dziś niedziela, czas leniwy a ja ciągle mam problem ze zrozumieniem "co poeta mial na myśli?"czyli do czego cytat sie odnosi.
M
Jeśli macie jakąś propozycję lub pomysł na przyszłość to słuchamy.
Bardzo proszę, tylko trochę jaśniej, dziś niedziela, czas leniwy a ja ciągle mam problem ze zrozumieniem "co poeta mial na myśli?"czyli do czego cytat sie odnosi.
M
witam panie mariuszu . własnie nie wszyscy potrafia słuchac.ichyba tu tkwi problem, jestem bardzo chętny na wszelkie propozycje aby sokolnictwo w tym kraju ,,znormalniało"ił .aczyło nie dzieliło.żeby ci starsi tez wysłuchali młodziezy(nie tylko w rozmowach gdzies na uboczu) lecz w prawdziwej dyskusji.pozdrawiam