dobry jest jakos nie zwrocilem na niego uwagi na początku. wracając do brookei- piękna sprawa. dla mnie jedne z najfajniejszych wedrownych. mam znajomego ktory hoduje RNS, Brookei oraz ich krzyżówkę. coś pięknego. serce i odwaga sie liczy a nie cyferki na wyświetlaczu wagi
podejrzewam że masz rację...koleś może nigdy nie widział sowy...i myślał że to jakaś zabawka jest. bo nie nie mieści mi się w głowie żeby b ył aż takim idiotą żeby na oczach tylu ludzi przywalić z fleka żywemu zwierzakowi.
Mirek nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ze uprzedzenia na tle rasowym (i nie tylko) sa przede wszystkim domena ludzi z tak zwanego marginesu, na ogol slabo wyksztalconych i co tu owijac w bawelne prymitywnych... rozumiem wzburzenia bo jeden jak i drugi material zaprezentowany przez kocheleta to przyklady debilizmu ale po co do razu kompromitowac sie na oczach calego forum...
wiedziałem że trzeba było dopisac ze nie jestem rasistą ale nie wszyscy mogą sie zastanowic
zresztą nie musze byc rasistą zeby nazwac tego goscia asfaltem takie zycie tak samo obrazliwe było by ze jest chu...em ale mniejsza o wiekszosc
nie chce mi sie tego tłumaczyć a jesli tak myslisz ze skoro tak ktos pisze to musi byc prynitywem to trudno
szkoda
Nie napsialem, ze tak o tobie mysle, napsialem jedynie, ze sie kompromitujesz, generalnie nie oceniam ludzi na podstawie postow z forum, zwracam tylko uwage, ze forumowicze nie powinni pisac takich rzeczy bo to tylko wprowadza niezdrowa atmosfere. Nie ciagnijmy tego dalej, zwlaszcza ze ten osobnik jest najprawdopodobniej metysem/mulatem...