Smiglo7o7 pisze:Empik jeśli nie posiada książki, a jest wydana to sprowadzą ją na 2gi dzień.
i tu chocby wychodzi twoj niestety przesadny optymizm bo empik ci co najwyzej jedna ksiazke z multico sprowadzi wiecj o tej tematyce po polsku po prostu nie ma. Co innego w jezyku szekspira - multum pozycji tyle ze prosciej kupic przez amazon niz empik...
a dokladniej chodzilo mi np o to ze jesli chcialbys popraktykowac u kogos to z podstawowa wiedza napewno zostaniesz milej przywitany i zauwazony niz jak to sam napisales z zielonymi pytaniami ktorych na szczescie narazie nie zadales:)
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 1970 1:00 am przez garbus2, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki za konstruktywną wypowiedź. Co do książki to też mało tytułów po polsku znalazłem więc wychodzi na to, wezmę z twojego sklepiku .
Z wiedzą masz rację, wiele nauki nawet na początek, będę się starał!
Do wyjazdu do Krakowa mam jeszcze 2 tygodnie, a w okolicach Chełma nie znalazłem żadnego sokolnika co znaczy - książki książki książki.
[quote="JakubHH] Od tamtej pory jakoś tak skumplowaliśmy się, a ja dostałem kręćka na punkcie Harrisa, praktycznie co dziennie jestem u niego i obserwuję ich oboje, często mówię żonie że muszę wyskoczyć na godzinkę dwie jeszcze raz do pracy, a tak naprawdę ciągnie mnie do Harrisa. [/quote]
Za jaki czas ona bédzie Pana podejrzewała o zdradę. Wtedy Pan jej wyjaśni ,no kochanie ja nie jeżdźę do pracy tylko do kolegi i bawimy się jego ptakiem (znaczy z ptakiem).