Hodowla

Tematy ogólne związane z sokolnictwem.
Awatar użytkownika
Mamut
stażysta

Post autor: Mamut »

JD z tym białozorem to poważnie?? Coś więcej info można prosić, ile sztuk...??
JoHn DuMbaR
sokolnik

Post autor: JoHn DuMbaR »

Info wyluskalem gdzies na ktoryms z komercyjnych forow, hodwocy rozmawiali o tym, ze dostana ograniczona mozliwosc penetracji regionu i odlowienia malej ilosci swiezej krwi. Z tego co wiem to w latach 90tych rowniez ptaki z Grenlandii byly sprowadzane. Podobnie jak w USA, Kanadzie czy Rosji, tyle, ze tam glownie na rynek miejscowy. Wiecej nie pomoge, napisalem to bardziej zartobliwie w odzewie na ogolny charakter postow jakie poprzedzaja moja wypowiedz, niemniej jest cos na rzeczy.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Slawomir
początkujący

Post autor: Slawomir »

JoHn DuMbaR pisze:Info wyluskalem gdzies na ktoryms z komercyjnych forow, hodwocy rozmawiali o tym, ze dostana ograniczona mozliwosc penetracji regionu i odlowienia malej ilosci swiezej krwi. Z tego co wiem to w latach 90tych rowniez ptaki z Grenlandii byly sprowadzane. Podobnie jak w USA, Kanadzie czy Rosji, tyle, ze tam glownie na rynek miejscowy. Wiecej nie pomoge, napisalem to bardziej zartobliwie w odzewie na ogolny charakter postow jakie poprzedzaja moja wypowiedz, niemniej jest cos na rzeczy.
Pozdrawiam.
Przepraszam ,lecz nic rozumnego i smiesznego w pana slowach nie widze.
JoHn DuMbaR
sokolnik

Post autor: JoHn DuMbaR »

Chodzilo mi o 2 kwestie, ktore mnie osobicie bawia. Pierwsza to postawa nowego forumowicza, chlopak jest nietuzinkowy i nawet zaczynam go lubiec, no i odwieczna hodowlana mantra z papierami hodowlanymi...wiadomo kazdy ma najwieksze, najlepsze, najczystsze naj nj naj...nic personalnie do Pana.
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

JoHn DuMbaR pisze:Chodzilo mi o 2 kwestie, ktore mnie osobicie bawia. Pierwsza to postawa nowego forumowicza, chlopak jest nietuzinkowy i nawet zaczynam go lubiec, no i odwieczna hodowlana mantra z papierami hodowlanymi...wiadomo kazdy ma najwieksze, najlepsze, najczystsze naj nj naj...nic personalnie do Pana.

Dokładnie. Mnie martwi ze wciaz ktos usiluje w pewien sposob sie reklamowac. Tlumaczylem juz dlaczego zakaz ogloszen tudziez wszechobecnej kryptoreklamy hodowlanej na tym forum jest konieczny i naprawde jeszcze raz prosze o zaprzestanie
Zablokowany