To pomalu zaczyna smierdziec prowokacja, wiem...jestes jeszcze mlody, to jednak nie zwalnia z myslenia. Tak wiec MYŚL!!Młodzik pisze:Mieliście racje gdy trochę poczytałem i przejrzałem na oczy i chciałbym zacząć jednak od ptaków długo skrzydłych np. myszołowów i mógłby mi ktoś podać link o hodowli myszołowów?
Czy mozna posiadać ptaka bez uprawnień?
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
- kuba08111994
- młodszy sokolnik
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
- kuba08111994
- młodszy sokolnik
Przepraszam chciałem zauważyć to że Ja nie siedzę tak długo jak WY w tym temacie . Niestety poczułem się trochę urażony i faktycznie powinienem myśleć przy pisaniu ,ale jak to Ładnieokreślił kolega Kuba NIE ROBIE SOBIE JAJ.A poza tym jeśli was też uraziłem to przepraszam. Ja powtarzam na razie zbieram informacje, akurat jeszcze przy ostatniej wypowiedzi na forum myślałem ,bo gdybym znowu kiedyś napisał to co teraz napisałem z tymi numerami telefonu tak z ni gruszki ,ni z pietruszki to byście pewnie tak się wkurzali na mnie że pewnie byście mnie od razu bez ostrzeżenia zbanowali. Więc jeszcze raz bardzo przepraszam. Z poważaniem Młodzik.
zbierasz informacje? nie wiesz jeszcze nic w tym temacie- ani o budowie woliery i siedzisk, ani o żywieniu i zdrowiu, ani o akcesoriach że o ukladaniu nie wspomnę. aby zdobyć niezbędne minimum wiedzy potrzeba naprawdę sporo czasu, chęci i konsekwencji. Ty masz gdzieś całą tą wiedzę- na dzień dobry pytasz gdzie można ptaka kupić! odpowiem Ci- nigdzie. bo nikt nie odda z trudem wychodowanego młodego ptaka w ręce kogoś, kto ma kaprys obnosić się z ptakiem na rękawicy a nie ma zielonego pojęcia o opiece nad nim. ponadto ciut za młody jesteś na tak poważne zobowiązanie jak własny draapol.
Ha,informatolog sie znalazl,mowilem ze wydra jakas.Jak narazie to niech sobie gdzies zanotuje ta wazna informacje co otrzynal od P.Adama jest bardzo cenna i zatko kto moze taka uzyskac.Szukasz jeszcze wiecej,to chociaz porozgladaj sie w ksiazkach w nich cos powiniennes znalesc ciekawego,jak bys cos madrego wyszukal to podziel sie z Nami ta wiedza ,bo my to nie lubimy czytac.Bardzo CIE prosze nie psuj reputacji tego forum .Pz .kolegow do uslyszenia.
wobec dlaczego po prostu sie nie zastosujesz do kilku porad jakie tu w rozny sposob dostales (czy to zlosliwy czy grzeczny to nie bede roztrzasal). Z zasady za jedno glupie pytanie nie banuje ludzi - nawet na bana na tym forum trzeba sobie zasluzyc. Wiec po prostu przeczytaj DOKŁADNIE I ZE ZROZUMIENIEM co ci odpisano, zastosuj się, pomyśl i wówczas zadawaj przemyslane pytania (choc pisano ci to juz kilka razy....)Młodzik pisze:Przepraszam chciałem zauważyć to że Ja nie siedzę tak długo jak WY w tym temacie . Niestety poczułem się trochę urażony i faktycznie powinienem myśleć przy pisaniu ,ale jak to Ładnieokreślił kolega Kuba NIE ROBIE SOBIE JAJ.A poza tym jeśli was też uraziłem to przepraszam. Ja powtarzam na razie zbieram informacje, akurat jeszcze przy ostatniej wypowiedzi na forum myślałem ,bo gdybym znowu kiedyś napisał to co teraz napisałem z tymi numerami telefonu tak z ni gruszki ,ni z pietruszki to byście pewnie tak się wkurzali na mnie że pewnie byście mnie od razu bez ostrzeżenia zbanowali. Więc jeszcze raz bardzo przepraszam. Z poważaniem Młodzik.