JoHn DuMbaR pisze:Co by sie stalo jesli nawet wprowadzic scisle kontrolowany odstrzal jastrzebia?
Mnie by to osobiscie nie razilo, ...
To ja osobiście jestem za tym, żeby JohnDumbara ostrzelić z tego forum, którym to tekstem sobie na to jak najbardziej zasłużył. Jakieś kuriozum poprostu
Michał zaryzykowałeś z ,,kontrowersyjną '' wypowiedzią i teraz będziesz zbierał tego ,,plony'' bez względu na to czy to był żart czy chciałeś wsadzić ,,kij w mrowisko '' .
Nie napisalem nic niestosownego moim zdaniem nie zlamalem zasad panujacych na forum, ostracyzmowi natomiast bardzo chetnie sie poddam i nie bedzie mi przykro jesli wiekszosc zdecyduje ze ma mnie dosc.
Oj daj spokój -przecież i tak wszyscy wiedzą ,że dla drapoli dałbyś się posiekać na drobno i jeszcze sam solą byś rany posypywał gdyby to w jaki kolwiek sposób mogło im pomóc .
Poglądy, o których pisaliście całkiem na początku są faktycznie dziwne. Nie spotkałem się nigdy z osobą, która miałaby takie podejście i w taki sposób myślała, aczkolwiek zdaje sobie sprawę, że niestety mogą istnieć takie osoby.