Czy ja co poniektórym mam przypomnieć ile mają lat ? jest sobota wieczór nie ma nic lepszego do roboty niż kłótnie o byle pierdoły na forum ? zaraz pewnie dostanę kilka wiadomości żebym nie ruszał to może będzie ciekawiej, ale to forum sokolnicze jest a nie konkurs kto komu bardziej dogryzie. Wnoszę o rozejm ,a nawet nie wnoszę – NAKAZUJĘ . Jak zwykle wtrącam się w was ,,starszych” ale kurde ile można, może i mam mniejsze sokolnicze doświadczenie mniejsza wiedze i pewnie w wielu rzeczach jestem gorszy ale cholera mam możliwość dawania banów, jeżeli dla kogoś to jest argumentem .
"........ Jak zwykle wtrącam się w was ,,starszych” ale kurde ile można, może i mam mniejsze sokolnicze doświadczenie mniejsza wiedze i pewnie w wielu rzeczach jestem gorszy ale cholera mam możliwość dawania banów.. .
Padłem czytając tą wypowiedź
Grunt to być skromnym
Kuba po ostrzeżeniu a Panowie na Litość po ile macie lat? Można się nie lubić ale po co to wywlekać na forum publiczne, gdzie kluczowym słowem jest "PUBLICZNE" obowiązkiem każdego członka forum powinno być dbanie o dobry wizerunek i atmosfere tego Forum. (proponuje do regulaminu dołączyć)
Przemek nie wstawie bo obaj to fajni ludzie tylko widzisz jak to jest lubić można ale spróbować zwrócić uwagę trzeba, ale u nas to mówią „ że ktoś w końcu musi być chłop co by wstał, ręką w stół uderzył, krzyknął kurde mać i zaprowadził porządek ''
Z igły widły, jakie to typowo Polskie, nagle sami madrzy na wierzch wychodza i moralizuja...smieszne to, najlepiej wszyscy sobie walnijcie po banie ode mnie zaczynajac i bedzie spokoj.
Powinienes dostac ostrzezenie jak wszyscy prosza o spokoj na forum to znaczy, ze tego sie wymaga, a jak sie tego nie rozumie to ja nie wiem po co ta polemika. W pewnym momencie nawet ktos zapalczywy powinien dostrzec, ze wystarczy. Niech jeden wykaze sie dojrzaloscia i przemilczy, a jak chce sie dalej toczyc konwersacje bez celu to nie na forum bo do tego ono nie sluzy. Tyle w moim rozumowaniu
Temat bardzo ciekawy.....
Przez dwie strony można poczytac o ..... gramatyce.
Ja myśle że nie miejsce jest ważne ale z kim się sokolniczy
W dobrym towarzystwie można dużo zobaczyc i wiele ciekawostek usłyszec
Np tu....
Czasem i polowanie jest mało atrakcyjne- może się znudzic- a dobre towarzystwo raczej nie.
Jak widac można polowac wszędzie, wystarczy dobry ptak i chęci
Ptak w sezonie przekroczył liczbe trzy cyfrową.
wojtektkn pisze:Czasem i polowanie jest mało atrakcyjne- może się znudzic- a dobre towarzystwo raczej nie.
Jak widac można polowac wszędzie, wystarczy dobry ptak i chęci
Ptak w sezonie przekroczył liczbe trzy cyfrową.
???
Liczbę 3-cyfrową Czyli ma na koncie ponad 999 ułówek jeśli dobrze rozumiem. Prawie 3 ułówki dziennie przy lataniu każdego dnia roku - ja tego nie łykam.