I spraw sobie okulary -bo ja tu do niczego więcej ,,awansować'' nie mogę !
Za to przy tak ,,błyskotliwie '' zadawanych pytaniach i odpowiedniej częstotliwości to będzie z Ciebie ,,sokolnik ''- już nie długo ,,awansujesz ''!
Może dla Pana administracja wprowadzi nowe rangi, aby mógł się Pan "produktywnie produkować" i zdobywać np. super mega sokolnik napewno podniesie to Pańskie ego i osiągnięcia w sokolnictwie.
Aha no i loty do wabika
Jak zaczniesz czyścić z odchodów wolierę SWOJEGO drapieżnika to będziemy rozmawiać na temat kto jest sokolnikiem a kto nie .
Ale już dawno się tak nie uśmiałem i za to Ci dziękuję !
Wesołych świąt - i dobrej zabawy w polu- zasyłam wszystkim którzy mają z czym w te pole wyjść !
A początkującym więcej pokory, intensywnej nauki i być może w przyszłości upragnionego ,,drapola '' -świat jest w brew pozorom mały i nigdy nie wiadomo czy nie będziecie potrzebowali pomocy od kogoś kto wydaje się być daleko !
Cieszę się, że sprawiłem Panu przyjemność i powód do uciechy. Jeśli można wiedzieć po czym Pan wywnioskował, że nie mam ptaka (co jest zresztą prawdą, ale nie dałem Panu tego jasno do zrozumienia)?
Również życzę wszystkim Wesołych Świąt i cierpliwości w czyszczeniu wolier oraz możliwości wywyższania się tym zajęciem.
No to mamy kilku "prof.",, Miodków'' - Najgorsze ,że młodzież myśli , iż to forum służy do ,,durnego dogadywania '' a nie merytorycznych wypowiedzi ....przykładem -amber12 i kolega Birkut06- którzy dołączyli do moich ,,ulubionych ''- ręce opadają .....