Powitania, przedstawienia, kto i skąd? :)
Skoro wszyscy to wszyscy 
Arkadiusz !!!
Nowe Sady ( pos Kalwarią Pacławską , nie daleko Przemyśla )
Ptak ? Muszę się jeszcze poduczyć , ale chciałbym na początek Harrisa , potem płomykówkę ( rzecz jasna parki, nie chcę zeby były samotne
)
Pies? Raczej nie chcę... Chcę zeby ptak polował w stu procentach...
Arkadiusz !!!
Nowe Sady ( pos Kalwarią Pacławską , nie daleko Przemyśla )
Ptak ? Muszę się jeszcze poduczyć , ale chciałbym na początek Harrisa , potem płomykówkę ( rzecz jasna parki, nie chcę zeby były samotne
Pies? Raczej nie chcę... Chcę zeby ptak polował w stu procentach...
co wy tu za bzdury wypisujecie? wypuszcznie jest mozliwe tylko w przypadku rehabilitantow przywracanych naturze lub w ramach zatwierdzonych programow reintrodukcji. w innym przypadku jest nielegalne.
tego juz w ogóle nie ogarniamArkadis12 pisze:Pies? Raczej nie chcę... Chcę zeby ptak polował w stu procentach...
Arkadis12 pisze:Chyba skończę z pisaniem postów na jakiś czas , bo okazuje się , że piszę głupoty... A o psie to raczej Papi już mi wytłumaczył.... A więc trzeba jeszcze troche potrenować.... Żebyście sie nie martwili - nie mam ptaka ( "na szczęście dla niego" pewnie powiecie xD)
Pozdro !
zacznij od roznic miedzy posiadaniem/lataniem a polowaniem. Z sowa tego ostatniego raczej nie zaznasz a z harrisem najpierw skoncz 18 lat, potem PZŁ , kury, egzaminy i uprawnienia
Zacznij od wiedzy ten trening
Witam Serdecznie!
Na imię mam Kamil,
Jestem z Bielska-Białej,
16 lat,
Pies: waleczny York, idealny do polowań.....
Interesuję sie terrarystyką, grą na gitarze i z hobby to chyba tyle. Nie mam ptaka- narazie staram się czytać Wasze forum,
a po wypłacie zakupić parę książek. Na zdobycie jakotakiej wiedźy mam czas, bo zajmować się ptakiem chciałbym przynajmniej za dwa lata-
kiedy będe miał ( prawdopodobnie
) samochód. Koniec
Pozdrawiam Caine
Na imię mam Kamil,
Jestem z Bielska-Białej,
16 lat,
Pies: waleczny York, idealny do polowań.....
Interesuję sie terrarystyką, grą na gitarze i z hobby to chyba tyle. Nie mam ptaka- narazie staram się czytać Wasze forum,
a po wypłacie zakupić parę książek. Na zdobycie jakotakiej wiedźy mam czas, bo zajmować się ptakiem chciałbym przynajmniej za dwa lata-
kiedy będe miał ( prawdopodobnie
Pozdrawiam Caine
-
mini sowiarz
- początkujący
Witam!
Mam 13 lat
Ptak: Przymierzam się do Harrisa po kursie i lekturze książek
Pies: Waleczny kundelek
Interesuję się różnymi gatunkami zwierząt, a najbardziej ptakami drapieżnymi i ssakami kopytnymi.
Mam 13 lat
Ptak: Przymierzam się do Harrisa po kursie i lekturze książek
Pies: Waleczny kundelek
Interesuję się różnymi gatunkami zwierząt, a najbardziej ptakami drapieżnymi i ssakami kopytnymi.
Ostatnio zmieniony wt cze 05, 2012 6:01 pm przez mini sowiarz, łącznie zmieniany 4 razy.
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
-
mini sowiarz
- początkujący