On behalf of the Officers and Advisory Committee of the International Association for Falconry, I would like to extend our best wishes for a blessed Christmas and a New Year that will bring to you, and all the Falconers of your country, fulfilment of your Falconry dreams.
życzenia
IAF również przesyła życzenia:
- kuba08111994
- młodszy sokolnik
Dużo zdrowia, wspaniałych chwil w najbliższym, rodzinnym gronie . Niech te dni przeniosą Was w krainę tej ciepłej, barwnej, czarodziejskiej, świątecznej atmosfery. Żeby minęły w spokoju i ze smakiem wigilijnych potraw. Niech pozwolą pokosztować w pełni całego uroku tych magicznych chwil w tej niezwykle malowniczej, ,,zimowej"(u mnie wszystko stopniało
) scenerii. Wszystkiego dobrego z okazji Świąt Bożego Narodzenia!
Chwal Ćwik Kuba
Chwal Ćwik Kuba
No koledzy i koleżanki chciałbym złożyć życzenia na nadchodzący Nowy Rok 2011 żeby niczego nikomu nie zabrakło , ptaki niech zawsze się trzymają blisko nas po mimo swoich ciągnotek do wędrowania . No i najważniejsze na dziś żeby jutro nie bolała głowa.
Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkiego dobrego w Nowym Roku
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
Zdrowych ptaków ,sukcesów w polowaniu jak i w hodowli a dla początkujących ;wytrwałości ,nie zrażania się ,upragnionego ptaka w nowym roku ;ps chyba osobiście nie byłem dla Was szczególnie ,,wredny''
I zdrowia życzę bo w tym szczególnym wypadku na rozum za późno -każdy kto się tym zajmuje jest nie źle ,,zakręcony''

I zdrowia życzę bo w tym szczególnym wypadku na rozum za późno -każdy kto się tym zajmuje jest nie źle ,,zakręcony''
Witam wszystkich SOKOLNIKÓW
Życzę sukcesów w hodowli jak i układaniu ptaków,a początkującym takim jak ja
wytrwałości i dążenia do upragnionych celów.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Może nie w temacie ale chciałbym też tu na forum podziękować Panu Waldemarowi Pudlak
za dzisiejszy dzień
i pierwsze wprowadzenie w tematy sokolnictwa.Dziękuje Panu bardzo i szczęścia życzę pozdrawiam.
Życzę sukcesów w hodowli jak i układaniu ptaków,a początkującym takim jak ja
wytrwałości i dążenia do upragnionych celów.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Może nie w temacie ale chciałbym też tu na forum podziękować Panu Waldemarowi Pudlak
za dzisiejszy dzień