Jak tak czytam te Twoje posty to odnoszę wrażenie że Ty sobie zwyczajnie jaja robisz...Przemo14/88 pisze:marzyciel-fotografik![]()
![]()
hehe to było dobre
Białozór
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
- Raven_Corvus
- sokolnik
-
Przemo14/88
- żółtodziób
Niemcem,nazistą!!!!!!!!!............?Raven_Corvus pisze:Ja bym zasugerowal zmiane nicku dla przemo 14 88 jestes Niemcem? czy Polakiem bo prawdziwy Polak nazistoskich ideologi sie brzydzi, co do zdjecia, raczej rysunku przychylam sie odpowiedzi dawida choc moim zdaniem to fantazyjne podejscie artysty stworzylo tego ptaka a nie Pan sokolnik z pipeta :]
Ostatnio zmieniony pt lis 12, 2010 2:22 am przez Przemo14/88, łącznie zmieniany 2 razy.
TB ty też nie zaostrzaj sytuacji bez potrzeby. Wracając do tematu- nie wydaje mi sie ze to GP. zdecydowanie zbyt krępa sylwetka. bardzo mnie zastanawiają te brązowe pokrywy podskrzydłowe. to cecha preriowych. poza tym dużo wieksza w prporcji do ciała głowa. wąs u preriowego jest całkiem wyraźny.
http://atowhee.files.wordpress.com/2007 ... falcon.jpg
tu macie zdjęcie dzikego preriowego
jesli to jednak GP to bardzo nietypowy.
http://atowhee.files.wordpress.com/2007 ... falcon.jpg
tu macie zdjęcie dzikego preriowego
jesli to jednak GP to bardzo nietypowy.
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
Wg mnie to bardziej rysunek niż zdjęcie. Przypomina mi to nieco pytanie w którymś z tematów: "jakiego ptaka przedstawia ta sylwetka?" i był misz masz. Niemniej jednak, jeśli potraktować to bardziej na poważnie, to stawiałbym na białozora z jakąś domieszką raroga. Tylko jak na moje ogon trochę krótki...
- Raven_Corvus
- sokolnik
Przepraszam ale musze, bo normalnie zal dupe sciska, nalezy mi sie ostrzezenie albo nawet ban ale szlak mnie trafia na takich patryjotow, jestes narodowcem, a legitymujesz sie nazistoskimi symbolami, mowisz ze jestes Polakiem, a nie umiesz sie poprawnie po Polsku wyslowic, mowisz ze Dziadek walczyl w AK, ciekawe co on sadzi/dzil na temat 14/88? Masz racje to forum sokolnicze ale uwazam, ze dobrej reklamy sokolnictwu to nie robi gdy przychodzi ktos obcy na forum i nagle widzi Przemo 14/88 spolecznie akceptowalny. Co do polityki podejrzewam, ze twoja wiedza opiera sie na tym, ktorzy z naszych politykow maja zydowski korzenie i to wszystko. Dla sprecyzowania, nie ogladam TVN, PO to nie jest moja ulubiona partia, a obecna sytuacja naszego Panstwa jest w oplakanym stanie, choc to nasz kraj i kazdy powinien go kochac, ale najwazniesze to zachowac trzezwy kontakt z rzeczywistoscia, cos nie moze byc tylko biale i tylko czarne. Przepraszam jeszcze raz za off top i ta mala slowna zaczepke.
ps. Co do tematu tak mogl by wygladac hybryd Bialozor/Preriowy, bo w rzeczywistosci takiego ptaka chyba nie ma chodzi mi konkretnie o ten rysunek, zbyt idealne wszystko.
ps2. Michal nie wiem czy obserwowales taki temat na IFF Harris x Goldie Hybrid Chick, od dluzszego czasu nie moge odczytac nic powyzej 30, strony a jest ich juz ponad 32 cos zostalo zablokowane?
ps. Co do tematu tak mogl by wygladac hybryd Bialozor/Preriowy, bo w rzeczywistosci takiego ptaka chyba nie ma chodzi mi konkretnie o ten rysunek, zbyt idealne wszystko.
ps2. Michal nie wiem czy obserwowales taki temat na IFF Harris x Goldie Hybrid Chick, od dluzszego czasu nie moge odczytac nic powyzej 30, strony a jest ich juz ponad 32 cos zostalo zablokowane?
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
- Pudlak Waldemar
- sokolnik