Ja rozumiem, że ja byłem trudnym przypadkiem z ulubionego pokolenia Michała....ale to...to się zachowuję jak +2000...... No cóż, czas rozpocząć nową erę
Ja rozumiem, że ja byłem trudnym przypadkiem z ulubionego pokolenia Michała....ale to...to się zachowuję jak +2000...... No cóż, czas rozpocząć nową erę
Do kuby tysiąc pincet dwa dziwnicent. Komentarz przema "ja się nie wypowiem" pozornie nic nie wnosi do tematu. Ja to interpretuję w inny sposób:"trudna zagadka, zgadujcie jak czujecie się mocni, ale to jest trudna sztuka i ja nie startuję". Proponuję skończyć z chamstwem na tym forum i prowokowaniem zadym w każdym temacie!
polikarp pisze:Do kuby tysiąc pincet dwa dziwnicent. Komentarz przema "ja się nie wypowiem" pozornie nic nie wnosi do tematu. Ja to interpretuję w inny sposób:"trudna zagadka, zgadujcie jak czujecie się mocni, ale to jest trudna sztuka i ja nie startuję". Proponuję skończyć z chamstwem na tym forum i prowokowaniem zadym w każdym temacie!
Jak na razie nikogo nie obraziłem chcę po prostu troche rozkręcić to forum.
Przemo, fakty sa takie, ze piszesz zupelnie od rzeczy i wiele osob juz to zasygnalizowalo, nie tylko oficjalnie na forum. Po co ci ostrzezenia? Jak masz cos do powiedzenia, chocby i kontrowersyjnego to smialo, poki co 99% twoich postow jedyne co ma na celu to zakomunikowanie innym uzytkownikom o twojej obecnosci.
co do TB to niech sam uwaza zeby bana nie dostal marzyciel-fotografik.
Ps nie odpisuj mi na ten post ew. pw.