pisale do mnie taki gosc co mowil, ze w dupie ma cene ptaka bo zlapią mu jakiego bedzi echcial i moge go w dupe pocalowac.. to sie gosc przeliczy bo juz podczas rozmowy go namierzylem no i bedzie mial cieplutko.. jak sie uda to jzu 2gi bo jednego z forum juz kiedyś odwiedził Pan prokurator...
ZaP
Dokładnie też mi pisał o tym i to ze wezmie z lasu z naszej winy bo pisze do każdego i nikt mu ceny nie chce powiedzieć i od kogo może wziąść więc musi tak postąpić
-.- Nie padły takie słowa :} z Moich ust Ani tak nie pisałem. Po 1. Po 2 Jaka polska jest każdy wie A z całym tym sokolnictwem ... Daje sobie spokój Z reszta wam wszyskim oto chodzi Zniechęcacie ludzi;) Do życia:) Ale kiedyś sami zaczynaliście.. Sami pytliście;) Pozdrawiam
ale pomysl, ludzie ktorzy sa teraz sokolnikami, kiedys tez zaczynali, tylko ze jest duza roznica, oni dla swojej pasji slowa krytyki zamieniali w motywacje.
Pozdrawiam
kolego nikt Cię nie zniechęca pisałem Ci że zle zaczynasz rozmowe i mówiłem że dobro ptaka jest sprawą pierwszorzędną mówiłem też jak najlepiej zaczynać ksiązeczke byś przeczytał to inne pytania byś zadawał ale uważałeś że Ci to wszystko jest nie potrzebne bo zaczniesz naukę od ptaka za wszelką cenę nie zaprzeczaj wypowiedzianych słów przez siebie mam w archiwum rozmowę na gg więc po co druga sprawa widać po twoich postach i bużkach i innych graficznych znaczkach jaka jest prawda.
PS inne podejście twoje i na pewno ktoś tu z forum by Ci chętnie pomagał
POZDRAWIAM
A czy ja nie mówiłem że chce by ptak miał u mnie dobrze? Że pytam po to by mu było dobrze? To że nie potrafię fachowego języka.. Nic nie znaczy. Ludzie zrozumcie to Kocham Te Ptaki! Ich piękno.. A sokolnictwo.. Układanie ptaków dla mnie to jest coś wielkiego. I mam wielki szacunek do Zip-a i innych.. Tych co mnie krytykują również. Składam wielki pokłon tym.. Co są w stanie ułożyć ptaka! Co są w stanie złączyć człowieka i naturę w jedno.. Bo przecież człowiek to ten zły.. Ten co niszczy wszystko. Dla was może sie wydawać to głupie.. Co mówię.. Ale tak jest. Jeszcze raz Wielki pokłon Zip i cała reszta.. Dla was..
Ze mna jest cos nie tak chyba bo miedzy wierszami doszukalem sie seksualnego podtekstu...
Zipy laczenie z przyroda i robienie ptakom dobrze
ps kolego kowalek lepiej juz do mnie na priv nie pisz choc w jednym sie z toba zgadzam czlowiek to zlo
pozdro all ide spac
Sam jestem początkujący ale pomogę koledze. Nie wiem skąd ten problem, chce chłopak cenę ptaka już się robi.
50 zł za 3 sztuki!!! Ptaki w sam raz dla Ciebie
tutaj podaje namiary.
kowalek pisze:Ludzie zrozumcie to Kocham Te Ptaki! Ich piękno.. .
My też je kochamy dla tego tu my początkujący jesteśmy żeby zainteresowaniami się łączyć no i Ci którzy się już na tym znają żeby nam pomagać w dążeniu do doskonałości jaką oni już posiedli
kowalek pisze: I mam wielki szacunek do Zip-a i innych.
kurcze masz naprawdę wielki szacunek zobacz wyżej w poście bo Piotr to nie Zip jak piszesz tylko ZaP
kolego cięty język to nie wszystko co potrzebne
Ostatnio zmieniony czw lip 08, 2010 8:39 am przez Grzegorz, łącznie zmieniany 1 raz.
Wbrew pozorom utrzymanie papugi tez wymaga jakiejś tam wiedzy , a pozatym para pokazana na aukcji nie powinna być rozmnażana w takiej klatce, bo jest stanowczo za mała, a pozatym ptaki mają napewno zryte łapy bo nie powinno sie trzymac ptaków na takich "patykach ze sklepu" ale to tak na marginesie