ptaki łowne ankieta
-
ania0407_84
- pisklę
ptaki łowne ankieta
witam państwa serdecznie. Piszę pracę magisterską na temat ptaków łownych, w tym celu potrzebuję zebrania wiadomości które zostały umieszczone w ankiecie, która jest anonimowa. Proszę o pomoc, gdyż bez tej ankiety nie mogę wykonać żadnych badań. Z góry dziękuję.
zapraszam na
http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwe ... iusz/7540/
zapraszam na
http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwe ... iusz/7540/
Ostatnio zmieniony czw paź 29, 2009 1:22 am przez ania0407_84, łącznie zmieniany 3 razy.
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
Nie widze nic nieprawidlowego w tej ankiecie, strona merytoryczna jest ok. Pytania w stylu kiedy polowales / czy polowales na gluszce / przepiorki etc tez jest prawidlowe. Mysle ze na tym forum znajdzie sie kilka osob ktore byly w PZŁ w okresie gdy na czesc z tych kurakow wolno bylo polowac. Poza tym sa jeszcze wyjazdy chocby na Bialorus.
-
M.Kamińska
- początkujący
-
ania0407_84
- pisklę
- Mbartnik
- młodszy sokolnik
- Kontakt:
Koleżanko Anno - nie zaspokoiłaś jeszcze naszej ciekawości co do rodzaju studiów i tematu pracy. A może to tajemnica?
Ankieta? wygląda bardziej na badanie rynku niż pracę związaną z naukami humanistycznymi. Niemniej może warto było by poprawić "to dzieło", żeby nadawoło się do wypełnienia, a wtedy pewno nie jedna osoba chętnie się "udzieli".
Ankieta? wygląda bardziej na badanie rynku niż pracę związaną z naukami humanistycznymi. Niemniej może warto było by poprawić "to dzieło", żeby nadawoło się do wypełnienia, a wtedy pewno nie jedna osoba chętnie się "udzieli".
-
ania0407_84
- pisklę
Proszę bardzo to żadna tajemnica :)Jestem studentką IIroku MSU na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim w Olsztynie i wykonuję pracę magisterską w Katedrze Towaroznawstwa i Badań żywności, tematem mojej pracy jest ukazanie wiedzy na temat ptaków łownych, a także preferencji mięsa z ptaków łownych, oraz ogólnych upodobań na ogóle respondentów oraz kołach łowieckich,myśliwych jak również pasjonatów z tej dziedziny ankieta na ogóle respondentów zawierała inne pytania, ta została stworzona z myślą o osobach polujących obecnie bądź w przeszłości.
- Mbartnik
- młodszy sokolnik
- Kontakt:
I od razu jest mi milej. Swoją drogą drugi rok i praca magisterska trochę mi się kłuci ze sobą, no ale cóż- czasy pewno już inne. Do niedawna - kiedy byłem na drugim roku - myślało się zupełnie o innych reczach - i zdecydowanie nie była to nauka.
Jeśli mogła byś droga Anno jeszcze ową ANKIETĘ usprawnić, to znaczy - wygenerować ankietę do wypełnienia przy pomocy "pól do kliknięcia" umiożliwiło by to wypełnienie powyższej, a nie zastanawianie się - czy opisać esej, a potem wysłać na PW lub e-mail (gdzie ta anonimowość??? - ale tu już się czepiam - niezobowiązująco).
Jeśli mogła byś droga Anno jeszcze ową ANKIETĘ usprawnić, to znaczy - wygenerować ankietę do wypełnienia przy pomocy "pól do kliknięcia" umiożliwiło by to wypełnienie powyższej, a nie zastanawianie się - czy opisać esej, a potem wysłać na PW lub e-mail (gdzie ta anonimowość??? - ale tu już się czepiam - niezobowiązująco).
-
ania0407_84
- pisklę
-
ania0407_84
- pisklę
a odnośnie tej ankiety to próbowałam utworzyć pola do zaznaczania, ale niestety nie znalazłam takiej opcji, a opcja do utworzenia ankiety przy wysyłaniu postu, służy do utworzenia tylko jednego pytania, więc nawet jeśli wysłałabym 21 takich ankiet (bo tyle mam pytań) to nie miałabym wtedy porównania bo niektóre osoby odpowiedziały by np. na dwie ankiety czyli (2) pytania a pytania są tak sformułowane, że tworzą określony podział na kilka grup, co łączy się w całość, więc pozostała mi tylko opcja wysłania tego tak jak jest. chyba, że ktoś ma jakąś propozycję, żeby to inaczej zrobić?
- jarek
- młodszy sokolnik
- Kontakt:
A i owszem. Można np. użyć czegoś takiego: http://www.moje-ankiety.pl/ania0407_84 pisze:chyba, że ktoś ma jakąś propozycję, żeby to inaczej zrobić?