Kilka pytań

Informacje dla początkujących sokolników i osób chcących nimi zostać
JoHn DuMbaR
sokolnik

Post autor: JoHn DuMbaR »

Albumowo ciekawostkowy...? Czyli o ukladaniu / imprintingu AGG bede jednak musial wydac Quid / USD...? :roll:
kaja
młodszy sokolnik

Post autor: kaja »

A zwierzak-fru :smile:(aha)
M.Cieślikowski
pisklę

Post autor: M.Cieślikowski »

Proponuję żeby Pan Admin poczekał jeszcze trochę, najpierw obejrzał, być może przeczytał i wtedy dopiero dobierał epitety.
Krog
stażysta

Post autor: Krog »

Ponieważ temat to Kilka pytań to wykorzystam. Było o książkach i sklepiku, wiec pytanie do admina: Czy sklepik działa bo jak na priorytet to tydzień to trochę długo?
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

M.Cieślikowski pisze:Proponuję żeby Pan Admin poczekał jeszcze trochę, najpierw obejrzał, być może przeczytał i wtedy dopiero dobierał epitety.
staralem sie raczej zachwalac i jedynie przekazalem to co mi powiedziano :) Na pewno wiem co bede chcial dostac pod choinke. a albumowo ciekawostkowy to nie epitet a komplement :)
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Krog pisze:Ponieważ temat to Kilka pytań to wykorzystam. Było o książkach i sklepiku, wiec pytanie do admina: Czy sklepik działa bo jak na priorytet to tydzień to trochę długo?
na tempo działania poczty nie mam wpływu - wysyłam najpozniej drugiego dnie po otrzymaniu zamowienia. Prosze o kontakt na privc to moge podac dokladnie kiedy byla wysylka
Krog
stażysta

Post autor: Krog »

Dzięki jak to mówią mówisz masz. Dostałem przed chwilą!!!!!
Zwierzak
pisklę

Post autor: Zwierzak »

Poszperałem trochę i zastowilem sie pare razy i wymyśliłem że Myszołów będzie dobry na początek, i tu rodzi się pytanie jak duża musi być woliera dla takiego ptaka ??
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Zwierzak pisze:Poszperałem trochę i zastowilem sie pare razy i wymyśliłem że Myszołów będzie dobry na początek, i tu rodzi się pytanie jak duża musi być woliera dla takiego ptaka ??
kiepsko szperałes bo myszołowow u nas w zasadzie nikt nie hoduje no chyba ze zza granicy sobie sciagniesz. Woliera dla wiekszosci ptakow ma standardowe rozmiary i bylo to omawiane kilka razy
ODPOWIEDZ