Możecie podać link do strony z wiadomościami o tym kursie? Bo ja szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Pojawiają mi się tylko informacje o tym z zeszłego roku....
na stronie gniazda jeszcze nie umieszczalem info ale komunikat juz prawie gotowy. Na forum umieszcze informacje jak tylko potwierdze szczegoly z sokolniczym
Czyli będziesz na kursie? ja będe z synem tylko nie wiem gdzie jest ten cały formularz a dzwoniłem już do czempinia i do henryka mąki i powiedzieli że najpierw trzeba to wysłać i jest gdzieś na stronie głównej, a nic nie znalazłem. Znalazłem tylko chyba z marca tego roku
Ja będę na 90% nie wiem jeszcze jak mi wyjdzie z urlopem. Prawdopodobnie zabiorę ze sobą jeszcze kolegę z Technikum. Jeśli chodzi o formularz to może on być na stronie gniazda, ale dostępny tylko dla zarejstrowanych. Adam powinien za jakiś czas wkleić na forum jakieś informacje.
pozdrawiam
skora pisze:Jeśli chodzi o formularz to może on być na stronie gniazda, ale dostępny tylko dla zarejstrowanych. Adam powinien za jakiś czas wkleić na forum jakieś informacje.
pozdrawiam
Dokładnie - dajcie Heniowi wypocząć bo do środy jest poza Czempiniem wiec najwczesniej w czwartek w przyszlym tygodniu pojawi sie ostateczna informacja. O żadnym formularzu jeszcze nei slyszalem wiec poczekajcie na informacje zamiast snuc insynuacje
A nie wiecie czy tam uczą robić własne akcesoria? czy to tylko o ptakach bo na formularzu pisało że trzeba sobie wziąźć kawałki skór A skąt wogóle taką skóre dostać???
wierzba111 pisze:A nie wiecie czy tam uczą robić własne akcesoria? czy to tylko o ptakach bo na formularzu pisało że trzeba sobie wziąźć kawałki skór A skąt wogóle taką skóre dostać???
mozliwe ze odwiedzę Czempiń w czasie kursu. mam spory zapas skóry odpowiedniej na pęta itp i zabiorę trochę ze sobą więc nie ma co sie martwić na zapas
W skórę można się zaopatrzyć np. w garbarni lub firmie która szyje wyroby ze skór (torebki, portfele itd.) tam skrawki-odpady można dostać za free i czasami tyle, że problem jest sie z nimi zabrać
Ale ja nie wiem jaka. Czy to musi być bardzo twarda skóra? chodzi mi o pęta. A i własnie to tam bedą chyba fałszywe aylmerie bo nie kazali zabierać szczepek ani zaciskaczy