HARISS
-
Prudniczanin
- pisklę
HARISS
Wiem ,że zadam powtarzające sie pytanie , nigdzie nie moge znależć satysfakcjonującej odpowiedzi.Więc mam zamiar w przyszłym roku zakupić Harissa pytanie brzmi.W jakim przedziale cenowym mieszcza sie te ptaki.
Na forum nie znajdziesz. Patrz regulamin pkt 5Prudniczanin pisze:nigdzie nie moge znależć satysfakcjonującej odpowiedzi.Więc mam zamiar w przyszłym roku zakupić Harissa pytanie brzmi.W jakim przedziale cenowym mieszcza sie te ptaki.
5. ZABRANIA SIĘ umieszczania ogłoszeń dotyczących sprzedaży/kupna ptaków drapieżnych
zakaz umieszczania ogłoszeń sprzedaży ptaków nie oznacza zakazu udzielenia odpowiedzi o ich cenach a to bylo wielokrotnie tlumaczone ze pytanie ile kosztuje ptak to tak jak zapytac ile kosztuje pies... Odpowiedź zdaje się padła ze koszt ptaka to mniej więcej koszt rasowego psa. Osobna sprawa ze cennikow w sieci jest multum - wystarczy uzyc wyszukiwarki.
-
CRASH00
- żółtodziób
- Kontakt:
po pierwsze nikt ci nie sprzeda tego ptaka ponieważ żeby go hodować potrzebujesz wiedzy której ty nie posiadasz. W google znalazłem odpowiedź bo poświęciłem temu trochę czasu jednak teraz cena nie jest najważniejsza, najpierw przeczytaj książkę, a kiedy ją przeczytasz, przemyślisz sobie czy naprawdę warto...
Nie wiem czy to co on tutaj napisał jest prawdą ale dam ci ten link (cena jest trochę niżej)
http://www.e-mlodzi.com/sokolnictwo-vt10141.htm
przemyśl sobie co tu robi ten monotonny post.
pozdo.
(punkty pomocy mile widziane
)
Nie wiem czy to co on tutaj napisał jest prawdą ale dam ci ten link (cena jest trochę niżej)
http://www.e-mlodzi.com/sokolnictwo-vt10141.htm
przemyśl sobie co tu robi ten monotonny post.
pozdo.
(punkty pomocy mile widziane
- Paweł Buchowski
- żółtodziób
Chłopaki dajcie spokój, nie bierzcie nawet pod uwagę tamtych opisów tego gościa z linku;)
Weźcie się za przeszukiwanie forum,nie koniecznie tamtego
. Jak już trochę sie pokręcicie i ogarniecie początki, zadecydujecie że na pewno chcecie się tym zająć, nie będziecie mieć problemów z ceną i zakupem. (słowo harcerza, choć nigdy nim nie byłem;))
Weźcie się za przeszukiwanie forum,nie koniecznie tamtego
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale jakoś nikomu z pytających nie przyszło do głowy zajrzeć do poprzednich dyskusji, tylko każdy wali od razu nowy temat ( w każdej sprawie, nie tylko odnośnie ceny). Myślisz, że Twój post cokolwiek zmieni?CRASH00 pisze:dałem ten link tylko dlatego żeby ci co pytają się o cenę (ale to i tak błędny sposób działania) przestali dręczyć
-
CRASH00
- żółtodziób
- Kontakt:
wiesz, wszystkich można podzielić na: myślących, tych trochę mniej, mało myślących i w ogóle nie myślących, ja sądzę że jakaś część coś przeczyta, no ale nie wiadomo. Wszyscy nieogarnięci, jak tylko usłyszą o tym że można hodować ptaki drapieżne lecą do pierwszego lepszego forum o tych ptakach i się pytają.
Z resztą co im to da, przecież bez wiedzy nikt im nie sprzeda ptaka, bo najpierw książka, wyszukanie innego sokolnika, akcesoria i woliera, no i na samym końcu ptak.
pozdrawiam.
Karol
Z resztą co im to da, przecież bez wiedzy nikt im nie sprzeda ptaka, bo najpierw książka, wyszukanie innego sokolnika, akcesoria i woliera, no i na samym końcu ptak.
pozdrawiam.
Karol