a moze by tak jakies logo gadzetowo forumowe
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
No, może ja nie wiem o co chodzi , ale niby z czym ma się to kojarzyć? Posty wyżej chyba podają to jednoznacznie.Kiedyś bardziej się przejmowałem zdaniem "większości", dziś wiem, że jedną z pułapek demokracji może być to, że 10 (powiem to delikatnie) niemądrych przegłosuje 1 mądrego. Mam dosyć w mediach, reklamach skojarzeń z genitaliami.
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
A może SOKOLNICTWO DZIEDZICTWO LUDZKOŚCI -
Nawiązując do tego tematu - http://sokolnictwo.pl/forum/viewtopic.php?t=1034
Ps
Adam może nie pierwszy ale na pewno już dawno zamawiałem u Ciebie coś takiego .
Nawiązując do tego tematu - http://sokolnictwo.pl/forum/viewtopic.php?t=1034
Ps
Adam może nie pierwszy ale na pewno już dawno zamawiałem u Ciebie coś takiego .
Jak pytacie, to powiem, że pierwszy negatyw jest mój. Ten dowcip rozumiem i lekko mnie rozbawił, ale nie uwieczniłbym go trwale gdziekolwiek. Jest ankieta, to głosuję. Zadaniem ankiety jest stwierdzenie jaki oddźwięk w społeczeństwie ma jakaś teza i ta jak widać budzi mieszane uczucia. Ankieta swoją rolę spełniła...
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
Adam ja uwazam dokaldnei tak jak Ty, tekst jest jak najbardziej na miejscu, na pewno jest wybiorczy i niektorzy beda na niego narzekac ale on jest adresowany (nie czarujmy sie) do okreslonej grupy ludzi (raczej mlodych) i do nich trafi idealnie, bo zwroci uwage i zmusi do pracy szare komorki. Alternatywne hasla tez moga byc ale za przeproszeniem na razie same banaly albo belfrowanie a to sie nie sprzeda.
Jakby to ode mnie zalezalo to dalbym napis: Sokolnictwo.pl " Przyłącz się do Elity"
haha
Jakby to ode mnie zalezalo to dalbym napis: Sokolnictwo.pl " Przyłącz się do Elity"
wszyscy ze mnie robią starucha, nawet żona kupiła dla mnie strój mikołaja z brodąJoHn DuMbaR pisze:do okreslonej grupy ludzi (raczej mlodych)
Ona jest bardzo dobra.Katou pisze:Czy koniecznie trzeba ograniczyć się do jednego napisu? Bo gdyby było kilka to każdy znalazł by coś dla siebie coś odpowiedniejszego
Ta koncepcja
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
Pewnie ktoś stwierdzi ,że ,,drętwe'' lub nudne …....moja następna propozycja /SOKOLNICTWO – DOŁĄCZ DO NAS / , Wielu nawet nie zdaje sobie sprawy ,ze może zająć się sokolnictwem .....sądząc iż ptaki drapieżne nie wolno posiadać !garbus2 pisze: Tu chyba tez nie dokonca zostalo zrozumiane ze nie ma to byc logo forum a logo na gadzet jak np naklejka czy kubek zachecajace do odwiedzenia strony i forum.
Pomysł z wyborem napisu również nie jest zły .
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
jak dla mnie trocha żal z lekkim przejawem szpanu(wielkość ptaka nie gra roli)jesli napis to może - "Masz większego ptaka?"
lub - "Potrzymać daję tylko dziewczynom"
za to propozycja pana Adama i Pana Waldka mi się podoba ale to tylko moja opinia nic chce sie wychylać za krótko tu jestem i za cieżko było sie tu dostać