1: Jak zywic takie piskle wiem ze zywia sie one przewaznie miesem padlina drobnymi gryzoniami i ptakami i tu mam wtapliwosc czy mieso nie powinno byc rozdrobnine w sensie zmiksowane zby latwiej dla pisklecia bylo je przyjac! (nie wiem wiec pytam, moja zasada)
2. Jak jest z ulozeniem ptaka i jaka woilere mu zpaewnic jest on slusznych rozmiarow wkoncu oko 1.5m rozpietrosci skrzydel to niekruszynka
3.Co z witaminami, czy mozna je gdzies dostac wnkncu trzbea jakos dbac o tego ptaszka!
Narazie chcial bym poobserwowac tego posta nie krzyczcie zebym tego nie robil w sensie nie wybieral pisklat z gniazda bo to nie ja jak juz wspomnialem postaram sie to odradzic od kolegi ewentualnie czy znacie kogos w polsce kto sie zajmuje, ewentualnie prowadzi hodowle krukow bo podruz na czechy z podlasia to nie zbyt przyjemna drog podejrzewam.
Chcial bym przeprosic za bledy w pisowni z dyzortografia trzeba jakos zyc i nie piszczie ze to nie legalne bo ja o tym wiem doskonale, jednak proisl bym o jakies rady, najbardziej zalezy mi na radach dotyczacych wykarmienia piskelcia zeby ten kolek nie zabil niewinnego ptaszka z gory dziekuje, torszke to obszerne wyslo no cuz lepiej pytac nie wiedzac nic niz radzic po omacku! dziekowalem juz? chyba nie to dziekuje zakrecone wyszlo