Witam nazywam sie Arek.
Mam takie pytanko zna ktoś może jakieś strony z filmikami lub opisy o układaniu ptaków, ewentualnie z książkami o tej samej tematyce???
Ostatnio zmieniony pn paź 19, 2009 9:54 pm przez Jastrząb, łącznie zmieniany 1 raz.
Jastrząb pisze:Witam nazywam sie Arek Wontorczyk mam 17 lat jestem z Kruszyny okolice Słupska.
Mam takie pytanko zna ktoś może jakieś strony z filmikami lub opisy o układaniu ptaków, ewentualnie z książkami o tej samej tematyce???
Jastrząb pisze:Witam nazywam sie Arek Wontorczyk mam 17 lat jestem z Kruszyny okolice Słupska.
jeśli jestes z okolic słupska odezwij sie na priv to umówimy sie na jakis weekend w Słupsku i zabierzemy Cie ze sobą w teren. mamy tu małą ale zwartą grupkę. w weekendy zazwyczaj wspólnie puszczamy ptaki (wedrowne, hybrydy i jeden raróg) na terenie obwodu zaprzyjaznionego koła łowieckiego pod samiutkim Słupskiem. jesli chcesz wpaśc daj znac na priv. pozdrawiam