haris imprint

Tematy ogólne związane z sokolnictwem.
ODPOWIEDZ
jerzy226
początkujący

haris imprint

Post autor: jerzy226 »

wziety 17 dnia zycia ,raczej wdrukowany , zalety to /nie krzyczy wogule ,nie boi sie psa prubuje co ma w misce ,obecnie lata w wadze 620 gr nietrzeba go wolac sam przylatuje bez wezwania ,odziwo nie ciagnie go do innych hh jeszcze nigdy nie siadl na ich wolierze .w wolierze ma pilki z ktorymi sie bawi .prawdopodobnie wszystkie imprinty takie sa jedni twierdza ze skrzecza bezprzerwy .moze moj to inny typ ,niewiem .wiem ze czlowieka traktuje jak swoj gatunek . jak wasze imprinty //pozdrawiam .
mirek1
stażysta

Post autor: mirek1 »

WITAM
widziałem ptaka od Pana Jurka i muszę przyznać że to prawda ptak jest bardzo dobrze ułożony,nie krzyczy na widok, jak i głos swojego opiekuna.mało tego ptak reaguje na każde uniesienie rękawicy.
moim skromnym zdaniem to tylko pozazdrościć takiego ptaka.
Pozdrawiam.
jerzy226
początkujący

witam

Post autor: jerzy226 »

dziekuje/ za pozytywna wypowiedz kolegi mirka ,,,chcialbym zeby kto ma hh imprinta tez podzielil sie swoimi spostrzezeniamii w jakiej wadze lata w zimie i w lecie ,bo czlowiek sie na tym uczy.harrisy to inteligentne ptaki ,poprostu kombinuja ,wiem ze duzo sokolnikow /lataczy je ma //podzielcie sie swoja wiedza . pozdrawiam .
ODPOWIEDZ