przedstawiciele Marszala
przedstawiciele Marszala
Co sadzicie o Europejskich przedstawicielach telememetri Marszala, chodzi mi o opinie na temat dostawy ,wywiązania się ich z umowy ?Prosze o biektywne opinie
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 1970 1:00 am przez kazach, łącznie zmieniany 1 raz.
omijaj szerokim łukiem Menclika. od niego warto kupić jedynie osobiście. wszelkie wysyłki kończą sie na obietnicach a zamówionego towaru na ogół nie dostaniesz. Poza tym chłopaki kupili od niego odbiornik kiedyś za chyba 1000 euro który okazał sie uszkodzony i czekali rok na wymiane na sprawny. zdaje sie że musieli go zdopingować groźbą zgłoszenia sprawy w kierownictwie Marshall Radio. Angielski dystrybutor daje radę. Zresztą w tych sprawach najlepiej do Adama chyba. z tego co wiem nikt na niego nie narzekał.
z importem tak juz jest ze nie ma gwarantowanych terminow - zdarzaja sie opoznienia zwiazane czy to z pogoda, wybuchem wulkanu na Islandii, zmiana przepisow celnych itp itd. W Europie do wyboru jest: Menclik, Garlands, Marshall Direct. Z tych trzech najpewniejszy jest Marshall Direct choc tez miewaja poslizgi bo jak gosc wyjedzie na tydzien to sie nie mozna niczego dowiedziec choc na szczescie nie zdarza sie to czesto.
Ja mam dzialam tylko na Polske bo takie mam ustalenia z Marshallem
Ja mam dzialam tylko na Polske bo takie mam ustalenia z Marshallem