Jeśli chodzi o opinie Pana Waldka. Nie licząc tych modeli sterowanych to propozycje nie są złe. Ale trochę tak kojarzy mi się z chwytaniem się brzytwy i szukaniem ludzi na siłę (to tylko moje prywatne odczucie). Są oficjalne z sensem i każdy nie będzie miał wątpliwości o co biega.
Z takich oficjalnych to pierwsze co mi przyszło do głowy to "Sokolnictwo dziedzictwem ludzkości" biorąc pod uwagę ostatnie wydarzenia to mogło by być na miejscu. Bez podtekstów co prawda ale też bez wyciągania specjalnie ręki do tłumów. Takie proste i zwyczajne ale żebym był dumny z niego to nie powiem

Tak tylko dorzucam swoje 3 grosze.
Jeśli chodzi o propozycje kaji to "DZIEWCZYNY NAS LUBIĄ" "CHCESZ MNIE POTRZYMAĆ" też są niezłe. Dziewczyny nas lubią jest trochę dwuznaczne i nie wiadomo czy chodzi o sokolnika czy ptaka z plakietki

. Chcesz mnie potrzymać też ma coś w sobie... tylko że odzywa się moja zboczona natura i zaczynam to przeinaczać od razu
Co do propozycji Adama zaraz polecą gromy że włażę w tyłek bez mydła. Ale w pełni obiektywnie ta wersja podoba mi się bardziej niż poprzednie. Bez problemów wiadomo o co chodzi i jest bardziej zrozumiale niż pierwsza wersja, jest dwuznaczna co mi się podoba, a jeśli chodzi o dobry gust tez ciężko się do niego przyczepić.