a moze by tak jakies logo gadzetowo forumowe

Tematy ogólne związane z sokolnictwem.

Co sądzisz o naklejce jak ponizej

Wiocha jakich mało
7
24%
Jest mi obojetne
1
3%
Podoba mi się
21
72%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
Nowogrodzki
sokolnik
Kontakt:

Post autor: Nowogrodzki »

No, może ja nie wiem o co chodzi , ale niby z czym ma się to kojarzyć? Posty wyżej chyba podają to jednoznacznie.Kiedyś bardziej się przejmowałem zdaniem "większości", dziś wiem, że jedną z pułapek demokracji może być to, że 10 (powiem to delikatnie) niemądrych przegłosuje 1 mądrego. Mam dosyć w mediach, reklamach skojarzeń z genitaliami.
Awatar użytkownika
Pudlak Waldemar
sokolnik

Post autor: Pudlak Waldemar »

A może SOKOLNICTWO DZIEDZICTWO LUDZKOŚCI -
Nawiązując do tego tematu - http://sokolnictwo.pl/forum/viewtopic.php?t=1034
Ps
Adam może nie pierwszy ale na pewno już dawno zamawiałem u Ciebie coś takiego . :lol:
polikarp
młodszy sokolnik

Post autor: polikarp »

Jak pytacie, to powiem, że pierwszy negatyw jest mój. Ten dowcip rozumiem i lekko mnie rozbawił, ale nie uwieczniłbym go trwale gdziekolwiek. Jest ankieta, to głosuję. Zadaniem ankiety jest stwierdzenie jaki oddźwięk w społeczeństwie ma jakaś teza i ta jak widać budzi mieszane uczucia. Ankieta swoją rolę spełniła...
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

zbyt oficjalny tekst jest niestety w obecnych czasach za "nudny" - aby cos bylo zauwazalne powinno byc wywazone ale nie za krzykliwe, a ten tekst taki mi sie wydaje
Katou
stażysta

Post autor: Katou »

Dobra to ja mam takie pytanie. Czy koniecznie trzeba ograniczyć się do jednego napisu? Bo gdyby było kilka to każdy znalazł by coś dla siebie coś odpowiedniejszego i nie było by problemów. W końcu i tak wszystko będzie się kojarzyć z forum.
JoHn DuMbaR
sokolnik

Post autor: JoHn DuMbaR »

Adam ja uwazam dokaldnei tak jak Ty, tekst jest jak najbardziej na miejscu, na pewno jest wybiorczy i niektorzy beda na niego narzekac ale on jest adresowany (nie czarujmy sie) do okreslonej grupy ludzi (raczej mlodych) i do nich trafi idealnie, bo zwroci uwage i zmusi do pracy szare komorki. Alternatywne hasla tez moga byc ale za przeproszeniem na razie same banaly albo belfrowanie a to sie nie sprzeda.
Jakby to ode mnie zalezalo to dalbym napis: Sokolnictwo.pl " Przyłącz się do Elity" :) haha
polikarp
młodszy sokolnik

Post autor: polikarp »

JoHn DuMbaR pisze:do okreslonej grupy ludzi (raczej mlodych)
wszyscy ze mnie robią starucha, nawet żona kupiła dla mnie strój mikołaja z brodą
Katou pisze:Czy koniecznie trzeba ograniczyć się do jednego napisu? Bo gdyby było kilka to każdy znalazł by coś dla siebie coś odpowiedniejszego
Ona jest bardzo dobra.
Ta koncepcja
Awatar użytkownika
Pudlak Waldemar
sokolnik

Post autor: Pudlak Waldemar »

garbus2 pisze: Tu chyba tez nie dokonca zostalo zrozumiane ze nie ma to byc logo forum a logo na gadzet jak np naklejka czy kubek zachecajace do odwiedzenia strony i forum.
Pewnie ktoś stwierdzi ,że ,,drętwe'' lub nudne …....moja następna propozycja /SOKOLNICTWO – DOŁĄCZ DO NAS / , Wielu nawet nie zdaje sobie sprawy ,ze może zająć się sokolnictwem .....sądząc iż ptaki drapieżne nie wolno posiadać !
Pomysł z wyborem napisu również nie jest zły .
garbus2
Site Admin
Kontakt:

to moze w ramach "grzeczniejszej formy" cos w stylu "NIM ZAPYTASZ ILE KOSZTUJE SOKÓŁ"
JoHn DuMbaR
sokolnik

Post autor: JoHn DuMbaR »

Adam a moze jednak zrobic 2, twoje pierwsze, bo mimo wszystko wiekszosci sie podoba, a dla reszty propozycja Waldka, bo jako alternatywa wydaje sie najlepsza?
garbus2
Site Admin
Kontakt:

a to oczywiscie ze ta pierwsza wersja bedzie, piszac o grzeczniejszej mialem na mysli wersje druga (w pozniejszym czasie zapewne)
ZaP
sokolnik
Kontakt:

Post autor: ZaP »

czemu nie ma tu normalnej dyskusji tylko w czystym wydaniu wdupowłastwo...
ale to oczywiście subiektywna ocena...
ZaP
Katou
stażysta

garbus2 pisze:to moze w ramach "grzeczniejszej formy" cos w stylu "NIM ZAPYTASZ ILE KOSZTUJE SOKÓŁ"
to by było dobre... ale jak on zobaczy taką nalepkę i się zaloguje, to będzie pierwsze pytanie jakie zada :P Bo połechtasz jego ciekawość
Katou
stażysta

ZaP pisze:jesli napis to może - "Masz większego ptaka?"
lub - "Potrzymać daję tylko dziewczynom"
pz
Dyskusja jest jaka jest... tego też do wielce ambitnych rzeczy bym nie zaliczył. Ale to tylko moja subiektywna ocena... bez obrazy
Awatar użytkownika
Berik
początkujący

Post autor: Berik »

jesli napis to może - "Masz większego ptaka?"
lub - "Potrzymać daję tylko dziewczynom"
jak dla mnie trocha żal z lekkim przejawem szpanu(wielkość ptaka nie gra roli)

za to propozycja pana Adama i Pana Waldka mi się podoba ale to tylko moja opinia nic chce sie wychylać za krótko tu jestem i za cieżko było sie tu dostać :)
ODPOWIEDZ