Jak przeczytać całe forum i nic nie pominąć

Informacje dla początkujących sokolników i osób chcących nimi zostać
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pudlak Waldemar
sokolnik

Jak przeczytać całe forum i nic nie pominąć

Post autor: Pudlak Waldemar »

Ostatnie posty nowych ,,orłów i innych sokołów ‘’ skłoniły mnie do napisania poradnika który być może pomoże im w jakim takim ogarnięciu forum jak i zaczerpnięciu z niego wiedzy nie zamęczając pozostałych użytkowników łagodnie mówiąc nieprzemyślanymi wypowiedziami i pytaniami !
Po 1 szanowny Kolego ,Koleżanko –weź zeszyt formatu /A4 to taki duży /
Następnie wejdź na stronę WWW.SOKOLNICTWO.PL Strona Główna następnie zapisz sobie tematy główne w taki sposób by można było utworzyć 9 rubryk pionowych .
Następnie w każdej rubryce pod tematem głównym zapisz sobie wszystkie podtematy /po otworzeniu tematu głównego /
np Początkujący-temat główny
¤ Posiadanie Ptaka.
Zabawa
NOWY NA FORUM
Itd. .
Jak już będziecie mieli wszystko zapisane możecie zacząć czytać i nic nie pominiecie /trzeba pamiętać iż nowy wpis na którymś wcześniejszym temacie przesuwa się na pierwsze miejsce /
Na forum jest naprawdę wszystko ,od porad po filmy instruktarzowe !!!!!!!!!
Jeżeli przebrniecie przez CAŁE forum do tego zakupicie parę książek i filmów u admina to wtedy sobie pogadamy ! :wink:
Ostatnio zmieniony czw wrz 09, 2010 12:22 pm przez Pudlak Waldemar, łącznie zmieniany 2 razy.
kowalek
żółtodziób

:)

Post autor: kowalek »

Łatwo powiedzieć komuś kto wie czego szuka jak sie nazywa i jak to znaleść:) Ale temat jak najbardziej trafiony:) Te forum jest tak obszerne że na prawdę ciężko się odnaleźć. A jak jesteśmy tu przy tym temacie to osoby znające się na tym by mogły tu załączać linki które pomogą początkującym wklejenie linku to minuta a innym jest niezbędne do dalszych działań. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Pudlak Waldemar
sokolnik

To również było testowane –myślę że jeżeli nowicjusz będzie miał tyle cierpliwości by przeczytać całe forum to na ptaka tej cierpliwości również mu nie zabraknie ! :wink:
kowalek
żółtodziób

:)

Post autor: kowalek »

czytam forum całe non stop ;D nigdy w życiu nie przeczytałem chyba co teraz:) a co do tego co pisałem właśnie znalazłem:) filmików parę o które mi chodziło;))
Awatar użytkownika
Pudlak Waldemar
sokolnik

Kolego kowalek czytaj nie pisz ! :evil:
Awatar użytkownika
Stachu
sokolnik

Post autor: Stachu »

kowalek pisze:osoby znające się na tym by mogły tu załączać linki które pomogą początkującym
Jak już Kolega Waldek napisał, było to testowane, lecz bez większych efektów. Ot, taki to urok pokolenia ulubionego przez jednego z moderatorów. :neutral:
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

a wystarczyloby zaczac od uporzadkowanej wiedzy z jakiejs instrukcji zamiast wylapywania strzepow i mieszania ich sobie ale pewnie za taka rade zostane okrzykniety naciagaczem:P
ODPOWIEDZ