Prosba o POMOC odnosnie Harrisa
Prosba o POMOC odnosnie Harrisa
Troszkę zacząłem przeglądać w necie strony niemieckie ( na polskich nic nie ma oprocz tej strony
) odnosnie harrisa, szukałem namiarów hodowli lub jakichs wzmianek o sprzedazy no i NIC ciekawego nie znalazłem. Możecie mi poradzić jak w przyszłości mogłbym dokonać zakupu takiego ptaka. W bezposredniej okolicy mojego domu mam fajne miejsca: pola i lasy gdzie mogłbym latać z ptakiem, no i czasu i chęci mam wiele, teraz czeka mnie wielka lektora odnosnie prowadzenia pataka. Poradzcie mi cos sensownego

harris
witaj,
co do harrisa to najlepiej szukaj na stronach angielskich - w Wielkiej Brytanii to ptak ktorego mozna znalezc u prawie kazdego sokolnika. Jesli chodzi o ksiazki to polecalbym emme ford a jesli nie miales jeszcze zadnej stycznosci z sokolnictwem to zalecam rowniez film nicka foxa.
co do harrisa to najlepiej szukaj na stronach angielskich - w Wielkiej Brytanii to ptak ktorego mozna znalezc u prawie kazdego sokolnika. Jesli chodzi o ksiazki to polecalbym emme ford a jesli nie miales jeszcze zadnej stycznosci z sokolnictwem to zalecam rowniez film nicka foxa.